APERITIEF HAPJES
Olijfbrood met ansjovis | 6 stuks€ 9,00
Geay oesters spéciales | franse oester uit regio Oléron | 6 stuks€ 11,50
Nems met verse munt en oosterse dipsaus€ 11,00
Gerookte zalmfilet | zuurdesem toast | kruidensla | dille dressing€ 12,00
Versneden ribbetjes€ 11,00
Edamame boontjes | grof zeezout
€ 5,00
VOORGERECHTEN
Geay oesters spéciales | franse oester uit regio Oléron | 6 stuks € 19,00
Zomer Marennes oester ( 3 stuks)€ 11,50
Gerookte zalmfilet | granaatappel | Granny Smith€ 16,00
Tataki van zalm en tonijn€ 16,90
Kaaskroketten (2 stuks) met fris slaatje€ 13,50
Artisanale garnaalkroketten (2stuks) met fris slaatje€ 15,90
Duo van kaas- en garnaalkroket met fris slaatje € 15,50
Carpaccio van chianina (de laet &van Haver) | basiliocim crème | chiogga biet | parmezaan€ 16,50
SALADES
Salade Waldorf met kwartel | knolselfder | appel | walnoten | rozijnen€ 17,50
Teryaki-beef salade € 21,00
Caesar-salade
met crab, croutons, parmezaan-schilfers en Caesar-dressing
€ 17,50
Geitenkaas | mille feuille | verse vijgenconfituur | gedroogde dadels € 17,90
KINDERGERECHTEN TOT 14 JAAR
1/2 kipfilet met frietjes € 11,00
Vol-au-vent met frietjes€ 11,00
1/2 kipfilet | frietjes | appelmoes € 11,00
Versneden ribbetjes met verse ananas en frietjes€ 12,00
1/2 filet pure€ 15,00
VLEESGERECHTEN
Vol-au-vent met frietjes€ 18,50
Filet Pure “Ago’s” met kruidenkorst en peperroomsaus of poivre concassé€ 29,70
RIBBETJES VAN DE BUITENGRILL€ 21,00
Steak tartaar | klassiek bereid€ 21,50
Steak tartaar maison | gerookte ganzenlever | truffelcarpaccio€ 24,50
Stoofvlees | witloofslaatje | frietjes € 18,50
VISGERECHTEN
Slibtong | verse tartaar | fris slaatje € 24,50
Kort gebakken tonijn “Robbespière” met rucola, tomaat en rozemarijn aardappeltjes € 27,50
Gamba’s met ravioli van burrata | rode pesto€ 26,00
Zeebaars | lamsoor | gegrilde groenten | parelcouscous € 23,50
DESSERTEN
Dame blanche met warme chocoladesaus en slagroom€ 9,00
Moelleux van chocolade€ 9,50
Kaasplankje ( kaasmeester Martens , Schilde) drie soorten kaas€ 12,50
Crème brûlée | vanille geparfumeerd met saffraan€ 10,00
Wortelkcake | chutney van appelsien | vanille ijs€ 10,00
ONZE VLEESSPECIALITEITEN
Ribbetjes van de buitengrill
met aardappel in de schil
€ 21,00
Filet Pure: 250gr
Herkomst: Ierland
€ 28,50
Chateau Briand “Kildaré” | per 2 personen€ 59,00
Hilton beef (Onglet)
Door beenhouwers verkozen tot meest smaakvol stuk vlees van het rund
€ 24,50
Lamsbout met artisjok, gegrilde groenten en truffelmouseline€ 23,90
Zesrib | (grain fed)€ 24,50
SIDE DISHES
Tomatenslaatje€ 5,00
Witloofslaatje€ 5,00
Kropsla met tomaat€ 5,00
Warme groentjes€ 6,00
Gebakken bosschampignons€ 7,50